Bromölla Padel Court

Den 27 november 2020 kunde de första smasharna slås på Bromölla Padel Court (BPC). Redan efter en månad blev vi framröstade till en delad fjärde plats i tävlingen om Sveriges bästa anläggning. Stort tack till alla er som röstade på oss!

Akustiken

I taket sitter 1540 st ljudabsorbentplattor för bästa tänkbara akustik.

Ljuset

På alla banorna sitter exakt likadana LED-lampor som användes på World Padel Tour 2020. Vi har även uppåtriktade strålkastare för att bollen inte ska försvinna när du lobbar högt.

Takhöjden

Med 13,5 meter upp till nocken så är det inga som helst problem att lobba och därmed spela padel på riktigt.

Färger

Mattan är en blå Mondomatta och burarna är gråa. Denna kombination har valts för bästa kontrast mellan bollen och omgivningen.

Ola & Tony

BPC ägs och drivs av Ola Holmqvist och Tony Bengtsson. Tre viktiga saker för dem när de byggde var akustiken, ljuset och takhöjden. Båda Ola & Tony spelar så mycket padel de bara hinner. Kom upp till loungen och ta en kopp kaffe med dem.

1-års jubileum

Eftersom öppningen skedde mitt i Coronarestriktioner kunde ingen invigning ske men 10 december 2021 kunder vi genomföra 1-årsjubileum. Efter en lång och underbar dag då många av våra spelare bjöds på padel kunde vi avsluta med en uppvisningsmatch med Robin Söderling och de båda WPT-spelarna Aitor Garcia Bassas och Claudio Lanzinger Zurita.

Padelmi med Pidde P

Under två dagar i februari 2020 var Pidde P och hela hans team på plats hos oss för att spela in världens första musikvideo med padel som tema. Proffsiga dansare, grymma statister (t ex vår egen Martin) och inte minst ett mycket kompetent filmteam som inte lämnade något åt slumpen.

Låten med det fyndiga namnet Padelmi finns på både Spotify och Youtube.